En bra start

Alla har väl någon gång tyckt att dygnet har för få timmar. Det kör ihop sig och då är det inte helt självklart att prioritera regelbundna sunda matvanor. Samtidigt så är det då man behöver dem som bäst.

Jag laddar upp kylen på jobbet varje måndagsmorgon så finns det alltid någon nödlösning att ta till. En bra nödlösning alltså.

Idag tog jag med det här, det räcker till två luncher – och mellanmål för hela veckan. Och om det blir tight med tiden någon dag så kan mellanmålsmaten bli en snabblunch.

En färdig lunchlåda med gårdagens rester
En burk tonfisk
En burk blandade bönor
En avokado (även jättegott som pålägg)
En halv burk philadelphiaost
Ett kokt ägg
En paprika
En tomat
En bit gurka
En tomat
Ett halvt salladshuvud
En flaska färdigblandad vinegrette
Ett halvt fullkornsbröd
Ett äpple
En påse morötter.

Alltid redo!

20120206-204935.jpg