Hjärna. Hjärta. Mage. Utbildning om skolmatens roll för lust och lärande.

Skolmaten är en viktig kvalitetsparameter och skapar viktiga förutsättningar för att ta del av det skolan erbjuder. Maten skapar förutsättningarna för att ta del av det skolan erbjuder och ger energi för att växa, leka och lära för livet.

Hur skapar vi ett klimat där medarbetare och elever trivs, där det finns ett sug efter kunskap och där smarta val för hälsan blir en naturlig del? Hur gör du som ledare för att öka konkurrenskraften och bygga de bästa teamen som inspirerar och ger näring i en lärande miljö?

Den 20 april lyfter vi matens roll för lärande, mål, arbetsklimat och konkurrenskraft. Under en intressant och tankeväckande eftermiddag tar vi ett helhetsgrepp kring arbetsmiljö, attityder och förutsättningar för en skola i världsklass. Vi riktar oss främst till rektorer, skolledare och övrig personal i skolans värld. Välkommen du också!

Var? Go Skolmat på Restaurang Aptitgården, Vädursgatan 5 i Göteborg.
När? onsdagen den 20 april kl 14.30-17.00.
Hur? Anmäl dig snarast – dock senast onsdagen den 13 april, till jorgen.gabrielson@goskolmat.se

Se program och mer information här:  inbjudan-hjarta-hjarna-mage

Om föreläsarna

KajsaAsp

Kajsa Asp Jonson är legitimerad dietist med stort intresse för träning och hälsa och hur livsstilen påverkar hjärnan. Hon beskriver de komplicerade sambanden mellan livsstil och hälsa på ett enkelt sätt, med matglädje och medvetna val i fokus. ”Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Vanorna lägger grunden till hur du mår och presterar, och blir faktiskt också en viktig del av vem du är.” (Foto: Anna Sigvardsson)

JorgenOom
Jörgen Oom
är legitimerad psykolog med specialinriktning på motivation, attitydpåverkan och prestation och en av Sveriges mest internationellt kända motivationsföreläsare. Med skarp retorik och ett stort mått av humor inspirerar han människor till ökad motivation och arbetsglädje. Läs gärna mer på www.peakmotivation.com

Go Skolmat är ett göteborgsbaserat företag som varje dag producerar skolmat till elever i Västra götalandsregionen. Vi ser skollunchen som en viktig del i en pedagogisk verksamhet och tar vårt ansvar i den globala utmaning som mat och livsstil utgör, inte minst hos unga. En långsiktigt hållbar utveckling handlar om att tillgodose dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina.  Läs gärna mer på www.goskolmat.se

Utbildningen är kostnadsfri, anmäl dig redan idag!  inbjudan-hjarta-hjarna-mage