Hjärna. Hjärta. Mage. på MAT2016

Mässan MAT2016 arrangeras i Växjö under två dagar i september i syfte att skapa en nationell mötesplats där du kan uppleva, smaka, sprida och få kunskap, inspirera och inspireras och skapa debatt med fokus på hållbarhet, folkhälsa och måltiden som helhet.

Seminarier och föreläsningar är en viktig del , för att öka kunskapen kring matens betydelse ur flera perspektiv. Seminarierna riktas både till branschfolk – alla de som på något sätt arbetar med mat, vare sig det är i offentlig eller privat verksamhet – och en allmänhet som har ett intresse av mat, folkhälsa och hållbarhet.

På fredag föreläser jag på följande tema:

Ladda för livet! Goda vanor för prestation, lönsamhet och effektivitet

Vi påverkas både mentalt och fysiskt av vad vi laddar kroppen med. Våra tankar påverkar vårt beteende och våra känslor, och fysisk rörelse påverkar både hjärnan och kroppen.

Lär dig mer om hur allting hänger ihop – matvanor, sömn, träning och förmågan att hantera stress, och om livsstilens betydelse för prestation, lönsamhet och effektivitet.

Kajsa Asp Jonson är dietist, författare, journalist och föreläsare med spetskompetens inom kost, hälsa, prestation och medicin. Hon driver företagen Mersmak kommunikation och Kajsa Asp kommunikation AB med säte i Göteborg.

Tid: Fredagen den 16 september kl 14:00. Seminariet är fullbokat.

mat2016