Kick off med Friskvårdspodden: nytt avsnitt!

Skönt att vara tillbaka i rutinerna igen – nu välkomnar vi hösten och en behaglig och samtidigt spännande vardag. Veckans avsnitt är ett fartfyllt samtal kring livet där man vill hinna med mycket, och samtidigt ha sunda vanor, må bra och hålla sig frisk och stark.

Hälsa och prestation hos medarbetarna påverkar ekonomin, både hos arbetsgivaren och individen – och dessutom har man roligare och sprider mer positiv energi när man mår bra. Vi behöver vårda kroppen så att den fina maskin vi fått fungerar på bästa sätt, blir en tillgång istället för ett hinder, och så småningom blir ett trivsamt äldreboende.

Den här gången pratar vi om hälsa och livsstil, och om varför inga Quick-fix-metoder fungerar. Lägg till bra saker för hälsan, och hitta din egen väg för hållbart hälsosamma val – en livsstil som du och familjen trivs med, och som ger mervärden istället för dåligt samvete.

I avsnittet får du massor av tips för en mer hälsosam vardag, och Kajsa och Anna avlivar ett antal myter, bland annat kring proteinbehov och modedieter. Du får också veta mer om mat för aktiva barn och hur kolhydrater och protein samspelar när det gäller träning, prestation och utveckling.

Här kan du lyssna på veckans avsnitt av Friskvårdspodden!

Och här kan du läsa mer om varför vi gör Friskvårdspodden.