Äntligen dags för MAT2019!

I helgen bär det av till Växjö för ett av mina roligaste återkommande uppdrag. Jag är konferencier på det årliga eventet MAT där bland annat en massa roliga och intressanta saker kommer att hända, med maten i centrum. Vad sägs om SM i utomhusmatlagning, Årets eko-kock, Food Hackathon och Matsvinnsköket?!

Förutom alla tävlingar och happenings finns ett digert seminarieprogram. Här finns bland annat möjlighet att ta del av föreläsningar av och med många dietister med olika intressanta ämnen och vinklar:

Maria Sitell pratar om Fakta och ofakta om kolhydrater och gluten, Susann Ask om ungdomars livsmedelsval, Josephine Garpsäter om mat för äldre, Klara Nypelius Standley som tillsammans med bl a Pamela Andersson och Emily Sonestedt pratar om hållbara matvanor för att förebygga cancer, Hanna ”Portionen under tian” Olvenmark om hållbar, hälsosam och billig mat – en föreläsning som dessvärre krockar med min egen: Bra mat för dig som vill nå dina mål.

Jag ser fram emot en spännande, intressant och rolig helg, med massor av inspiration, möten och goda smaker. Här kommer några bilder från Växjö den här helgen för ett år sedan, läs gärna om hur det var, här: MAT 2018.


Med Ulrika Brydling i Konserthusparken.


Med Tareq Taylor i Matsvinnsköket.