Mersmak för IBK Kungälv

Mat och resultat hänger ihop!
Matvanorna och uppladdningen kan vara det som avgör om ni vinner cupen och har kul tillsammans, eller om ni kroknar i halvlek och inte agerar som ett lag. Kontakta oss om ni vill lära er mer, till exempel om hur det du äter påverkar din och lagets träning, utveckling och motivation!

Vi samarbetar med innebandyklubben IBK Kungälv. I ett första skede har ledare och andra funktionärer fått ett utbildningstillfälle om kost (av Kajsa Asp) och om idrottsskador (av Josefin Yman på Sportrehab) – toppen att sammanföra dessa två expertiser eftersom kost och fysisk aktivitet är varandras förutsättningar.
Fortsättning följer!

I boken Klara, färdiga… Kör! finns allt en tonåring behöver behöver veta om mat och träning för att må bra och nå sina mål. Fakta och tips beskrivs på ett enkelt sätt, och du får massor av bra recept på bra mat och mellanmål som passar bra att ladda med innan träningen.

 

Här kan du beställa böcker och skicka förfrågan om föreläsningar:

Klicka här för att beställa böcker

Vi erbjuder även föreläsningar för laget, Workshop med mellisverkstad och matlagning samt individuell rådgivning till spelare som behöver särskilt stöd för att matcha sina matvanor med kroppens behov. Om ni vill boka en aktivitet, skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan! Givetvis är även andra lag och klubbar välkomna! :)

Föreläsningarna betalas normalt sett via SISU – kolla först med din kontaktperson i klubben.

 

1 kommentar

Bra initiativ som nog kan hjälpa många barn/tonåringar samt deras familjer att prestera bättre och stressa mindre.
Kanske även kan användas inom skolans värld samt arbetslivet?