KLARA, FÄRDIGA … KÖR!

Smarta matvanor – en viktig del av träningen!
Du som tränar mycket och samtidigt växer och utvecklas har mycket att vinna på att lära dig mer om bra mat, och om hur du anpassar kosten efter hur mycket, hur ofta, hur hårt, och NÄR du tränar. Beställ här!

Nu finns en ny bok för dig som vill veta mer om hur du – med hjälp av smarta matvanor – kan prestera max, må bättre och få hjärnan att fungera som bäst. Pressinfo finner du här.

Beställ här!

Energin och näringen i maten påverkar din styrka och energi, och hur bra kroppen svarar på träningen. Med bra energi, protein och näring kan kroppen återhämta sig snabbare, musklerna får bättre möjlighet att växa och utvecklas, och du slipper onödiga skador och förkylningar.

Rätt uppladdning gör att du kan ge allt på träning och tävling, du blir bättre på att läsa spelet och du kan bidra med positiv energi, både till dig själv och till lagkompisarna. En bra frukost innan matchen kan vara det som avgör om du och dina kompisar orkar hålla farten ända tills slutsignalen går, eller om ni kroknar och inte orkar göra ert bästa – bara för att ni ätit för lite.

Maten ger energi och näring för att känna glädje och orka hela vägen, för att bygga muskler och stärka kroppen mot sjukdomar och skador.

Vill du och ditt lag veta mer om sambanden mellan kost och prestation, och hur matvanorna kan hjälp er att utvecklas i er idrott? Jag föreläser gärna om kost för idrottslag och föreningar, ofta i samarbete med SISU.

Maila förfrågan om föreläsningar till info@ kajsaasp.se !