Inspiration kring mat & hälsa

Är du nyfiken på  hur du kan kombinera livet 2018 med hälsosamma vanor som ger dig mer energi och bättre hälsa? Låt oss bidra med inspiration, föreläsningar, och utbildning, t ex med inslag av matlagning och andra praktiska moment – med utgångspunkt i forskning och rekommendationer kring kost och bra matvanor för hälsan. Maila gärna en förfrågan till info @ kajsaasp.se!

Klicka här för att läsa om Friskvårdspodden!

Föreläsningarna ger inspiration och fakta om hur du får ihop livspusslet och får mer energi samtidigt som du bygger upp en hälsosam livsstil för dig och din familj. De riktar sig till dig som vill ha inspiration och enkla förklaringar om sambanden mellan kost, träning, återhämtning – för dig som vill orka mer, få mer tid över till roliga saker, känna dig piggare och gladare, ha kul på jobbet och krafter kvar när du kommer hem.

Här kan du läsa mer om Kajsa Asp. Ta gärna del av feedback från några som varit med på mina föreläsningar.

Du kommer att lära dig mer om hur kost, fysisk rörelse och återhämtning påverkar hälsa, lust och glädje, och hur allting hänger ihop. Och du får veta mer om hur även små livsstilsförändringar kan skapa stora resultat, om hur du sätter mål – och når dem. Det handlar inte om att gå ner massor av kilon på kort tid eller bli bäst i någon sport, utan om att bli bäst på att hantera sin vardag och locka fram sitt bästa jag.

Föreläsningarna arrangeras och skräddarsys alltid efter målgruppens önskemål och behov, men här hittar du några förslag på föreläsningar och teman att utgå ifrån.

omslagwebbkurs

 

Kommentera