Friskvårdspodden – mer om tid och om hur du förvaltar den som bäst

I veckans podd går vi vidare på temat tid. Tid är ju trots allt det enda vi alla har lika mycket av – det handlar om hur vi förvaltar den och vad vi väljer att prioritera, och prioritera bort.

Alla dessa kortveckor och röda dagar, högtider och firande – det är ju roligt och trevligt, men kan också vara väldigt stressande. Det är när vi känner att vi håller på att drunkna i alla måsten som vi som allra mest behöver vi ta hand om oss själva: Träning för att hjärnan ska funka som bäst, återhämtning och sömn för att ladda om och balansera systemen, och bra mat för att kroppen ska funka så bra som möjligt.

Det gäller att hitta sin egen metod för att få det att funka och för att de goda vanorna ska bli bestående, inte minst när man är i tidsnöd och det är lätt att prioritera bort det som innebär en liten investering i tid men som vi ju innerst inne vet gör oss mer effektiva och på så sätt faktiskt ger oss mer tid.

Vi fortsätter också att dela med oss av våra bästa sommartips. Ta inte ledigt från träningen när du är ledig, utan passa på att bygga upp bra vanor som du kan ta med dig in i hösten.

Här kan du höra veckans avsnitt av Friskvårdspodden via iTunes, och här lyssnar du via Soundcloud.