Böckerna

Läs här om den nya boken Klara, färdiga… Kör! som lanseras i augusti 2019.

Läs här om boken Hjärna. Hjärta. Mage. som lanserades 2016.

Beställ här!

Mersmak för livet är boken för dig som vill må bättre, få mer gjort och få ett skönare, roligare liv. Till dig som vill ha inspiration och enkla förklaringar om sambanden mellan kost, träning, återhämtning – hur det påverkar din personlighet och bidrar till effektivitet och glädje, och ökar lönsamheten på din arbetsplats.

Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Vanorna lägger grunden till hur du mår, och blir faktiskt också en viktig del av vem du är.

Boken är inte ännu en i raden av dieter med bokstavskombinationer, och den riktar sig inte till den som vill gå ner massor av kilon på kort tid eller bli bäst i någon sport. Den riktar sig till alla som vill bli bäst på att hantera sin vardag, som vill orka mer, ha kul på jobbet och krafter kvar när man kommer hem.

Om du tar hand om dig själv och din egen hälsa först, så blir du bättre på att orka med alla måstena, och du kommer att känna mer glädje i livet.

Att prioritera träning och bra matvanor behöver inte vara svårt eller krångligt, det ger mer energi till att orka med en tidspressad vardag – och allt behöver inte vara perfekt. Varken träning eller sunda matvanor får bli ett stort projekt som tar tid och kraft och ökar pressen – de hälsosamma vanorna ska istället ge dig mer energi!

Boken Mersmak för livet har bland annat blivit omskriven av Naturvetarna, DietistAktuellt och Svenska Livsmedel.

Vill du beställa direkt, maila till info@kajsaasp.se.

Priset är 100 kr ink. moms (obs – nytt lägre pris!). Postens avgifter för frakt tillkommer, men ingår vid större beställningar.

Boken finns även att beställa på Bokus och Adlibris.

3 kommentarer

  1. Lillian Christiansson - januari 1, 2013

    Oj, en potentiell ny bibel? Passar perfekt för mig just nu! 🙂

  2. 2015/1 Om hälsa via webben | Social Media Club Göteborg - februari 2, 2015

    […] Asp Jonsson, Mersmak Kommunikation med boken Mersmak för livet och blogginlägget Social Media Club #smcgbg – om hälsa på […]

Kommentera