Kontakt

Företagen Mersmak kommunikation och Kajsa Asp Kommunikation AB finns i centrala Göteborg, alldeles intill Domkyrkan.

För föreläsningsuppdrag, research och reportage reser jag gärna – både inom Sverige och utomlands.

 

Kontakta mig gärna via

e-post:  info (a) kajsaasp.se

telefon: +46 (0) 70 146 30 10

twitter: @KajsaAspJonson

instagram: mersmak_kommunikation

facebook: Mersmak kommunikation

skype: kajsa.asp.jonson

Postadress: Mersmak kommunikation, Kyrkogatan 30, 411 15 Göteborg

2 kommentarer

 1. Christina Mace - maj 4, 2014

  Hej Kajsa!

  Jag har fått ditt namn av Christel Lindgren å Naturvetarna. Driver talarförmedlingen Mace Speakers AB http://www.macespeakers.se och är arrangör av ett inspirations- och utbildningsprogram för tio fackförbund inom SACO, som bjuder sina medlemmar på utbildningen AkademikerKompetens http://www.akademikerkompetens.com.

  Utbildningsdagarna är populära och välbesökta, särskilt som medlemmarna deltar kostnadsfritt. Föreläsningarna brukar vara 60-75 minuter och de flesta föreläsarna ställer upp gratis.

  Jag kontaktar dig nu för att höra om du kan tänka dig att hålla en kortare föreläsning t ex på AkademikerKompetens i Göteborg den 20 november. Intresselistan bland föreläsare är redan lång, men vore kul att lyssna på dig. Vi brukar har ca 300-400 personer i Göteborg som lyssnar och det finns möjligheter att föredraget genererar ett betalt uppdrag från någon av deltagarna. Jag kommer vara med och kommer lyssna på dig för att förhoppningsvis kunna förmedla dig till andra uppdrag när de dyker upp, om du är intresserad.

  Kommer vara på resande fot i veckan och är ganska uppbokad inför en inspirationsdag i Stockholm den 22 maj och akademikerkompetens den 27 maj men därefter kanske vi kan talas vid på telefon så du får en bättre känsla runt detta.

  Med vänlig hälsning
  Christina Mace
  Mace Speakers AB
  http://www.macespeakers.se
  http://www.akademikerkompetens.com
  mobil 070 7960509
  08-22 20 10
  0157-30025

Kommentera