Hjärna. Hjärta. Mage.


– helhetssyn och hållbar hälsa

Mat för hälsan är tillåtande och vacker, och full av smaker och viktig näring. I boken Hjärna. Hjärta. Mage. För hållbar hälsa och ett skönare liv ger dietisten Kajsa Asp Jonson dig svaren på de vanligaste frågorna mat och hälsa, och förklarar samband och fakta på ett enkelt sätt.

Hälsosamma vanor handlar inte om detaljer, utan om helheten: att få i sig rätt mängd energi och näring, röra på sig och avsätta tid för återhämtning. När det gäller mat för hälsan finns inga måsten eller förbud – och ingen quick-fix som ger hållbara resultat. I boken finns över 50 läckra och enkla recept att inspireras av.

Välkommen till en matvärld fri från pekpinnar!

I boken Hjärna. Hjärta. Mage. får du förklaringar och beskrivningar av komplicerade samband mellan kost, träning, tarmen och hjärnan.


Beställ boken här!

150 kr

Du kan köpa boken direkt via mig genom att klicka på knappen nedan. Du hittar också boken hos Bokus och Adlibris.

ISBN 978-91-637-0360-7 . Ca 190 sidor. Inbunden.

Sambanden mellan hur kroppen, hjärnan och tarmen fungerar är komplicerade, men du behöver inte blir en superexpert eller gå på diet för att skapa ett mer hälsosamt liv. Ta ett steg i taget och lägg till nya goda vanor som gör dig piggare, gladare och ger dig mer energi i vardagen. 

Allt du gör och allt du äter och dricker spelar roll för din hälsa. I boken Hjärna. Hjärta. Mage. får du veta mer om hur det hänger ihop. Här får du viktig kunskap förklarad på ett enkelt sätt, härlig inspiration och massor av snabblagade och läckra recept.

Här får du kunskap och inspiration kring hur livsstilen påverkar dig och enkla knep för att nå de resultat du vill ha. Du får svar på de vanligaste frågorna om hälsa och livsstil, och en förklaring till hur allt hänger ihop. För det gör det

Kajsa Asp

Boken har av Grythyttans måltidsakademi fått pris som årets bästa kokbok i kategorin Hälsa, och den blev en av finalisterna till 1,6-miljonersklubbens Hälsopris i kategorin Årets matprofil.