Klara, färdiga… Kör!


– Vill du veta mer om hur du – med hjälp av smarta matvanor – kan prestera max, må bättre och få hjärnan att fungera som bäst? Då är detta boken för dig.

I Klara, färdiga… kör! allt en tonåring behöver veta om mat och träning för att må bra och nå sina mål får du enkla förklaringar och fakta om varför du behöver en balans mellan mat, träning och vila, du får råd och tips om hur du löser det i praktiken, och massor av recept på mat som du enkelt fixar själv. Och för den som vill veta mer finns ett avsnitt med svar på de vanligaste frågorna kring mat, hälsa och idrott för unga.

Balansen mellan mat, träning och återhämtning lägger grunden för träningsresultat och utveckling, och för att man ska må bra och vara pigg, stark och frisk. Boken riktar sig både till den som tränar mycket och den som är lite mindre aktiv.

Helt vanlig bra mat i lagom mängd är allt du behöver för att nå dina mål

Både för dig som tränar mycket och vill bli större och starkare, och för dig som vill bygga upp goda vanor för att må bra, så är mat och rörelse viktiga delar som påverkar dig både fysiskt och mentalt.


Beställ boken här!

200 kr

Du kan köpa boken direkt via mig genom att klicka på knappen nedan. Du hittar också boken hos Bokus och Adlibris.

ISBN 9789151912806.

Maten är en viktig del av träningen.

Du som tränar mycket och samtidigt växer och utvecklas vinner mycket på att lära dig mer om bra mat, och hur du kan anpassa maten efter när, hur och vad du tränar. Rätt uppladdning gör att du kan ge allt på träning och tävling, du blir bättre på att läsa spelet och du kan bidra med positiv energi, både till dig själv och till lagkompisarna. 

Maten ger energi och näring för att känna glädje och orka hela vägen, för att bygga muskler och skydda mot sjukdomar och skador.

Kajsa Asp