Mersmak för livet


Du behöver inte följa en diet eller ta bort allt du gillar. Och du behöver inte vara extrem – bara uthållig och långsiktig.

Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Vanorna lägger grunden till hur du mår, och blir faktiskt också en viktig del av vem du är. Boken Mersmak för livet riktar sig inte till dig som vill gå ner massor av kilon på kort tid, eller bli bäst på någon sport. Den riktar sig till dig som vill bli bäst på att hantera din vardag, orka mer, må bättre och känna dig piggare och gladare.

Beställ boken här!

100 kr

Du kan köpa boken direkt via mig genom att klicka på knappen nedan. Du hittar också boken hos Bokus och Adlibris.

ISBN 9789163703591.

Hälsosamma matvanor innebär inte att man behöver följa en strikt diet eller sluta med allt man gillar. Genom att äta mer av vanlig bra mat – grönsaker, fullkorn, fisk, hjärtvänligt fett, bär och frukt – kommer du att få i dig all näring du behöver och lagom mycket energi, och suget efter det du egentligen vill äta mindre av kommer att minska. Om du tar hand om dig själv och din egen hälsa först, kommer du att må bättre och känna mer energi och glädje i livet.

Maten ger energi och näring för att känna glädje och orka hela Bra vanor för hälsan ska kännas bra och ge mersmak – inte blodsmak.

Kajsa Asp