Lottas lots på resan mot en lägre vikt

Äntligen kan jag prata om ett nytt spännande projekt som jag driver tillsammans med GöteborgsPosten och Lotta Abrahamsson. Lotta är normalt sett författare och coach, men i det här projektet – klient.

Under hösten kommer jag att stötta Lotta i hennes strävan att gå ner i vikt med hjälp av vanliga sunda och medvetna mat- och motionsvanor och massor av pepp.

En utmaning under vissa perioder är jobbresorna. Läs mina tips om det i detta inlägg.

Annars är det mindre snabba kolhydrater som är steg 1. Och steg 2 att skapa en struktur kring matvanorna som håller oavsett var man är och vad man ställd inför, och inte bara när man är i sin egen vardag.

Följ Lottas resa på GP+. Jag kan avslöja att hon redan nu gått ner 2,5 kg och minskat 4 cm runt midjan.

Prenumeranter har gratis tillgång till sidan, övriga får betala en liten månadsavgift.

20121113-161450.jpg

Författare

Kajsa Asp Jonson är dietist, journalist, hälsoinspiratör och författare. Hon driver företaget Mersmak kommunikation och gav under våren 2012 ut boken Mersmak för livet.

2 kommentarer

  1. Ett steg i taget, ett steg i taget… ‹ Lotta Abrahamsson | LIVSKLOK - november 13, 2012

    […] en månad sedan träffade jag GP:s livstilsexpert, dietisten och journalisten Kajsa Asp Jonson, och tillsammans kartlade vi min vardag och vilka förändringar jag behöver göra för att […]

  2. Redan nu en smalare Lotta! « Kajsaasp's Blog - november 20, 2012

    […] för veckans rapport om min klient Lotta, som jag – som ett projekt för GP plus – coachar mot en sundare livsstil, lägre vikt och mer hälsosam kropp. Det blev […]

Kommentera