Lottas lots på resan mot en lägre vikt

Äntligen kan jag prata om ett nytt spännande projekt som jag driver tillsammans med GöteborgsPosten och Lotta Abrahamsson. Lotta är normalt sett författare och coach, men i det här projektet – klient.

Under hösten kommer jag att stötta Lotta i hennes strävan att gå ner i vikt med hjälp av vanliga sunda och medvetna mat- och motionsvanor och massor av pepp.

En utmaning under vissa perioder är jobbresorna. Läs mina tips om det i detta inlägg.

Annars är det mindre snabba kolhydrater som är steg 1. Och steg 2 att skapa en struktur kring matvanorna som håller oavsett var man är och vad man ställd inför, och inte bara när man är i sin egen vardag.

Följ Lottas resa på GP+. Jag kan avslöja att hon redan nu gått ner 2,5 kg och minskat 4 cm runt midjan.

Prenumeranter har gratis tillgång till sidan, övriga får betala en liten månadsavgift.

20121113-161450.jpg

2 kommentarer