Tre snabba tips för en sundare livsstil #komigång

Att ändra livsstil och komma in i bättre vanor behöver inte vara så komplicerat. Det viktigaste är att du själv funderar en stund och kommer fram till vad som funkar för dig.

1. Sätt upp ett konkret mål, gärna tidsbestämt och långsiktigt. Det ska vara utmanande, men inte omöjligt att nå, och något du verkligen vill för din egen skull. Bestäm dig för att du bara ska nå målet. No matter what.

2. Gör någonting varje dag som får dig att må bra – och som tar dig ett litet steg närmare ditt mål. Hitta belöningar, glädjeämnen och njutningsmedel som är förenliga med din målsättning; lyxigt kaffe, massage eller en bukett blommor är kalorifria guldkorn i tillvaron.

3. Gör dig själv nöjd, glad och stolt – ofta! Ge dig en ärlig chans och hitta dina egna knep för att göra dina nya vanor till en del av din vardag.

Och behandla dig själv som om du vore din allra bästa vän.

20121124-145752.jpg