Hjärna. Hjärta. Mage. Reportage i KungälvsPosten 


Idag är jag och min bok med i KungälvsPosten. Jag blev intervjuad i samband med att boken levererades från lagret och i dagens tidning finns reportaget med under rubriken ”Inga förbud i Kajsas  kök”. En fin avslutning på en intensiv vecka med många möten och intervjuer och logistik för att leverera beställningar. Eftersom jag ger ut boken själv sköter jag allt pyssel runtomkring såsom sälj, distribution, prisförhandlingar och kontakter med journalister och redaktörer – väldigt roligt och väldigt mycket jobb. 

I artikeln har journalisten fint fångat mitt syfte och min filosofi: att sambanden i kroppen, hjärnan och tarmen är komplicerade men att det kan vara väldigt enkelt att göra ”rätt” det vill säga att äta hälsosamt, röra sig lite mer, prioritera återhämtning och njuta av livet. 

Författare

Kajsa Asp Jonson är dietist, journalist, hälsoinspiratör och författare. Hon driver företaget Mersmak kommunikation och gav under våren 2012 ut boken Mersmak för livet.

Kommentera