Friskvårdspodden 2019 – vi är tillbaka!

Nu är vi tillbaka och kan äntligen presentera årets första avsnitt av Friskvårdspodden. Den här gången tar vi avstamp i hälsosamma vanor som håller i längden, och även du som har ett nyårslöfte som du kämpar med kan hämta lite ny inspiration och kanske göra om det till ett mer långsiktigt mål.

Hälsosamma vanor behöver byggas upp i små steg och det finns inga måsten eller förbud. Allt handlar om att hitta en väg som funkar just för dig. Om mat står för njutning, social samvaro och glädje i ditt liv kan den fortsätta göra det – men du behöver samtidigt se till att den är hälsosam och hållbar på sikt. Det handlar också om att hitta ditt eget VARFÖR, så att motivationen att ändra rutiner och behålla de nya vanorna verkligen kommer inifrån.

Veckans gäst är en verklig influencer vad gäller mat för hälsan, och företaget hon arbetar på har jobbat med svenskarnas matvanor och vikt i över 40 år. Lyssna här på senaste avsnittet av Friskvårdspodden, med Karin Nileskog, Kost- och utbildningsansvarig hos Viktväktarna.