Friskvårdspodden

Friskvårdspodden är ett samarbete mellan Kajsa Asp och Anna Krantz på You Go Healthplan.

I podden tar vi ett helhetsgrepp kring hälsa och friskvård, med energi, glädje och nyfikenhet – grundat i vetenskap. Vi gillar att prata och diskutera och som gäster kommer vi att bjuda in experter, forskare, företagsledare och förebilder inom till exempel träning, motivation, sömn, hälsoekonomi, och hjärnans hälsa och funktion, kopplat till vår livsstil och våra vanor. Läs gärna mer här!

Vi hoppas kunna bidra med inspiration, kunskap och nya tankar, både för dig som privatperson och för dig som i ditt jobb har inflytande över andra människors förutsättningar för hälsa och ett rikt liv. Vår ambition är att lägga ut ett nytt poddavsnitt varje vecka. De presenteras i min blogg.

Lyssna gärna här! 

Kajsa Asp Jonson är dietist och journalist och brinner för att räta ut frågetecken, slå hål på myter och sprida budskapet om enkla sunda matvanor som lägger en viktig grund för hälsan – genom hela livet.

Anna Krantz är ett energiknippe som älskar att utmana sig själv och smitta andra med sin livsglädje. Hon är projektledare och kundansvarig på You Go Healthplan.

Lyssna gärna här!

I denna artikel i Driva eget sammanfattas mycket av våra tankar kring hälsa och friskvård.

Det finns bara en quick fix – hälsotips för företagare