Friskvårdspodden – om jämställdhet och att synas i mörket

Den här veckan gästas Friskvårdspodden av Ann-Sofie Hermansson. Hon är serieentreprenör som driver bolaget Smart in the Dark – snygga reflexer på snygga accessoarer – och föreläser om företagande och försäljning, men just nu jobbar hon allra mest med ett event som sker den 8 mars, på Internationella kvinnodagen.

Tillsammans med Malin Lundskog på Hälsa mera, och med Scandic och Castellum som huvudsponsorer, skapas ett event kring jämställdhet och hur kvinnor och män kan jobba tillsammans för att skapa de bästa, mest dynamiska, friskaste och mest lönsamma företagen. På talarlistan finns bland andra Thorbjörn Ericsson från Tenant and Partners, Monica Berglund från Tre Stiftelser, samt Mustafa Panshiri och Caroline Mohr.

– Annika Dopping är moderator och har hjälpt oss att ta fram en blandning av proffsiga föreläsare, berättar Ann-Sofie Hermansson. Vi bjuder in till en eftermiddag med föreläsare, paneldiskussioner, nätverk och en avslutande AW. Vi vill helt enkelt fira jämställdeten för att fortsätta framåt.

Här kan du läsa mer om eventet och boka biljetter.

Ange koden tillsammans19 när du anmäler dig så får du 250 kr i rabatt på entréavgiften.

Behöver vi verkligen uppmärksamma Internationella kvinnodagen år 2019 i världens mest jämställda land? Det och mycket annat diskuterar vi med Ann-Sofie Hermansson i veckans avsnitt av Friskvårdspodden.