Idag fick jag en förfrågan om recept på bra snittar att bjuda på vid ett mingel i en mysig liten butik i Partille. Butiken säljer smycken och väskor så jag tror att det blir mest tjejer som kommer.
Det här skulle jag ha bjudit på till ett glas mousserande:
1. Tunnbrödsrulle med kallrökt lax, Philadelphiaost, ruccola och lite wasabi är definitivt en vinnare. Skär rullarna med vass kniv i 2 cm-skivor och lägg på ett fat. Om du tror att gästerna är riktigt hungriga delar du rullarna i två delar (skär gärna lite snett!) och sätter en servett runt.
2. Skär färdigskivat fullkornsbröd i mindre bitar, ca 4-5 cm breda. Lägg en liten skiva mozzarella och en strimla soltorkad tomat på. Toppa gärna med ett basilikablad.
3. I skålar kan man servera cocktailtomater i olika färger. Vill inte rekommendera nötter och sånt i det här sammanhanget – väskorna kanske blir kladdiga ; )
Lycka till med dina mingelkvällar!