Möte med mål

Från Bassholmen i somrasÄven som ensamföretagare är det väldigt kul att göra saker ihop med andra. Vi har olika sätt att se på saker och kan berika varandras tankar. Jag väljer hellre att se människor som mina kollegor än mina konkurrenter – även om de jobbar med samma saker som jag.

Karina Lindgren har jag träffat under några år, i flera olika sammanhang , och nu har vi satt ihop ett program som vi hoppas att fler än vi själva kommer att tycka är intressant.

Den 27 januari 2011 är det världspremiär för
Möte med mål(tid) då vi ägnar eftermiddagen åt relationer, mål och måltider.

Karina jobbar med ledarutveckling och relationer, Susanne är expert på måltider och måltidsmiljö, min infallsvinkel blir det viktiga mötet med sig själv och behovet att lyssna på sina inre signaler när det gäller behovet av att röra på sig och fylla på med rätt sorts energi för att få bästa möjliga uppladdning och återhämtning.

Läs mer här, och anmäl dig genom att maila mig: info@kajsaasp.se . Och gör det nu! Antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen!