Mat för en godare och enklare vardag

Behöver du något som piggar upp i väntan på våren?

Nu finns det nya veckomatsedlar på min hemsida – snabb matinspiration för dig som kört fast och tycker att vardagsmat är något tråkigt och nödvändigt ont. Här kan du hämta hem recept och inköpslista.

Jag vill ha god och nyttig mat på bordet varje dag. För mig känns det viktigt att vardagsmaten går snabbt att svänga ihop och inte kräver alltför många ingredienser. Jag vill ha mycket grönsaker och laga så mycket som möjligt från grunden.Veckomatsedeln gör att man kan planera inköpen och få lite mer variation i sin vardag. De flesta varorna går bra att ha hemma, det är skönt om man inte behöver gå och handla varje dag.

Det här är lite som Linas Matkasse eller Middagsfrid. Fast gratis.
Och du får gå till affären själv. Prova en hel vecka, eller välj ut några favoriter.

Recepten är för fyra personer, blir det något över går det fint att göra matlåda till senare i veckan, eller frysa in och ta med till jobbet vid senare tillfälle. Då spar du en massa pengar också. Inte alls dumt.

Foto: Katja Andersson

1 kommentar