Märkligt

Märkligt vad snabbt saker och ting kan förändras. Från extremt målinriktad och surfande på en våg av känslan att jag är snabb som en pil, till sur över att kroppen inte höll för det jag hade tänkt.

Mitt träningsupplägg inför Varvet har jag släppt. Har inte sprungit sedan i måndags. Nu börjar det kännas något bättre men jag har inte vågat springa än. Torsdagens planerade långpass byttes mot ett medelpass på Friskis&Svettis.
Kanske jag vågar mig på lite lätt jogg på måndag men det blir ingen mer intervall före loppet. Nu får jag ställa in siktet på att först och främst bli bra och kunna springa igen. Och hålla kvar motivationen även om förutsättningarna ändrats något.
Tråkigt när det inte blir som man tänkt sig. Men det finns nog någonting gott med detta – något som jag inte ser just nu…

2 kommentarer

Tack söta du. Det känns bättre och bättre. Kanske det faktiskt funkar att ”vila sig i form”. Får hoppas det.
Gemensam löprunda torsdag kväll?