Brev från Annie Lööf

Inte varje dag man får mail av självaste näringsministern. Annie Lööf skriver till alla ambassadörer för kvinnors företagande med anledning av Tillväxtverkets generaldirektörs … ska vi kalla det generositet mot sig själv?

En hel del ambassadörer har valt att hoppa av sitt uppdrag. Det förvånar mig. Jag har inte någon koll på vad GD:n gjort innan, och känner inte någon samhörighet alls med henne som person. Känner inte heller att hennes användande av skattepengar har något att göra med mig som förebild för andra som funderar på att starta eget. Veckans händelser påverkar inte mig speciellt mycket, och min syn på livet som egen företagare berörs inte överhuvudtaget. Därför kommer jag att fortsätta som ambassadör. Ingen tvekan om den saken.

Ett litet klipp ur brevet från Annie Lööf:

Din betydelse som regeringens ambassadör för kvinnors företagande är mycket värdefull och jag vill tacka dig för den tid och engagemang som du har lagt ned. Jag hoppas att vi framöver kan arbeta tillsammans för att skapa goda och sunda förebilder.

Ditt ideella engagemang för entreprenörskap, företagande och ledarskap utöver ditt eget företagande inspirerar mig. Jag ser fram emot att få ses på fler inspirationsdagar tillsammans!

Med vänlig hälsning

Annie Lööf

Undrar om Annie har hunnit läsa min bok i sommar – hon fick den vid en ambassadörsträff i våras. Och jag fick en kram :)