Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Okej, jag brukar inte gnälla över vädret. Eller över andra saker som jag inte kan påverka. Det är liksom bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Men den här sommaren har jag faktiskt ledsnat. Vi kom ut en liten tur med segelbåten för några dagar sedan, det var första gången den lämnade bryggan den här sommaren. Katastrof.

Och den här veckan skulle vi tillbringa till havs. Regnet bara ööööser ner. Fattar inte att det finns så mycket vatten.

Skulle tro att svenska folket har haft en ovanligt osund sommar. När sommarvädret sviker är det många som tröstar sig med film, chips, mer alkohol och sött. Har man inget att göra bakar man en kaka – och tar en fika. Och när man inte kan (vill) gå ut blir det inte mycket energi förbrukad.

Ofta är det åtminstone uppehåll på morgonen. Så vill man ha regnfritt är det bara att ta sig ur sängen och snöra på sig skorna. Tog en löprunda före frukost idag – det är en detalj jag kommer att sakna i höst.

Underbart skön start på dagen (även om det började regna när jag var halvvägs – men blöt skulle jag ju bli ändå).

20120807-105058.jpg