Bra mat viktigt för intressanta möten

Bra mat ger bra möten. Sambandet kanske inte är lika självklart för alla, men har du tänkt på vilken skillnad det gör för stämningen, beslutsprocessen och glädjen – om man startar med en riktigt bra lunch?

När man minglar och pratar med människor man inte träffat förut är det ju rätt naturligt att man pratar om maten, och det blir ju rätt mycket trevligare samtal om det finns mycket positivt att säga. När maten inte är lika bra blir det tråkigare stämning, helt klart.

Idag var jag på möte på JKL, maten kom från Sofina. Alltid fräscht, pålitligt och supergott.

Idag serverades en buffé med halstrad lax med gremolata, parmalindad fläskfilé, marinerade rotfrukter, potatissallad med dijon och kapris, rostad blomkål och nybakat bröd med örtfärskost.
20120925-150419.jpg