Status inför kvällens föreställning på GP; Lite pirrigt

Förbereder mig för kvällens föreläsning för GP:s Läsvärdetprenumeranter. Det blir ett samtal kring de – som jag upplever det – vanligaste frågorna om kost, hälsa och träning:

Hur blir jag av med kulmagen?

Hur får jag in sunda vanor i vardagen – jag har ju inte tid!?

Hur behåller jag min motivation?

Givetvis kommer jag att prata om allmänt sunda vanor, och smartaste vägen till en hälsosam vikt. Och alla som kommer får min bok och en goodiebag med smakprover på bra mat. Och en liten överraskande extragrej som jag kommer att avslöja efter föreläsningen.

Det är lite pirrigt, förväntningarna är höga, både från mig själv och från publiken. Biljetterna tog slut på två timmar…

Viktigaste förberedelsen är den lunchträning jag är på väg till nu. Träning är bästa sättet att bli av med stress och nervositet.

3 kommentarer

Tack för en jättebra och inspirerande föreläsning! Med great i magen och efter lite bläddrande i din härliga bok, stoppar jag nu propparna i öronen och säger godnatt! :))

Åh tack!
Vad kul att du gillade boken, föreläsningen och överraskningen.
Alltid kul med feedback. Särskilt om den är positiv :)

Hej Kajsa!
Tusen tack för den mycket intressanta föreläsningen om hälsa som du hade igår det var jätteintressant och trevligt. Tack för den fina boken som jag fick har börjat läsa lite i den, den är mycket intressant.
Med vänlig hälsning,
Monica