Äntligen tillbaka på banan

Efter sex veckors påtvingad vila har jag idag tränat för första gången. Det är alltid motigt att komma igång efter ett träningsuppehåll, men det behövs bara EN gång, sen är man på rätt spår. Så fantastiskt skönt att få svettas och ta i igen.
Den här gången ska jag göra det på rätt sätt. Inte ha för bråttom utan bygga en bra grund innan jag kör på och springer på pannben och ren vilja som jag brukar. Mage, rygg, rumpa, ben och stabilitet måste få vänja sig successivt för att slippa skador och felbelastning. Det vet jag ju, men det är betydligt lättare att ge råd åt andra än att vara klok när det gäller en själv.
Var kan man köpa sig lite tålamod tro?

Jag har tackat nej till GöteborgsVarvet men är väldigt sugen på att springa milslopp igen. I vår ska jag springa Näsetloppet eller Skärgårdsmilen som går i april/maj. Blodomloppet och IFormloppet brukar också vara jättetrevliga.

Idag har jag tränat bålstabilitet med min sjukgymnast, rygg, utfall och axlar i gymmet, och tio minuter på löpbandet. Små steg framåt..

20130124-215617.jpg