En skum kanin #blogg100 del 57

Idag fick jag världens bästa start på dagen. I mitt postfack på jobbet låg ett ex av boken Skum kanin med ananassmak av Stellan Löfving och David Stark; en bok om särskrivningar och andra språkgrodor. Jag fick den för att en av mina bilder på Instagram finns med.

Jag hade sjukt mycket att göra idag och skulle egentligen bara leta upp min bild. Men jag kunde inte sluta titta i boken. Jag fullkomligt sögs fast. Och skrattade så jag grät. Lite jobbigt faktiskt – på kontoret finns bara glasväggar mellan rummen och jag skrattade så där mycket och okontrollerat att man bara inte vill att någon ska se en. Killarna i rummen intill undrade ju nästan vad jag hade lagt för skojigt i morgonkaffet.

20130321-195213.jpg
Skum kanin med ananassmak är en bok som jag varmt kan rekommendera. För ett gott skratt och för inspiration till ny kreativitet.
Ett gott skratt förlänger livet. Eller gör det åtminstone roligare. Livet alltså.

20130322-104635.jpg
Mitt bidrag till boken är en brutalt blodig rubrik hämtad från Sydsvenskan.

1 kommentar