Varva upp för Varvet #blogg100 del 55

Den här veckan har jag inte bara en spalt i GP, utan ett helt uppslag. Det handlar om mentala och fysiska förberedelser för GöteborgsVarvet. Och så har jag intervjuat sex personer om formen, målen och tankarna; Hotellchefen Daniel Stenbäck, stadsarkitekten Björn Siesjö, politikern Anneli Hulthén, organisationskonsulten Mikael Mattsson, Handelskammarens vd Johan Trouvé och GP:s featurechef Cecilia Lönnehed.
Det var väldigt spännande att göra intervjuerna och väldigt kul att höra hur olika det kan vara; någon har som målsättning att komma i mål, någon har en på sekunden specificerad sluttid som målbild. Någon tycker att ”det blir som det blir, det finns inget framgångsrecept” och några litar på kolhydratladdningen som mirakelmedel.

Det enda man kan säga är att det hela är väldigt individuellt. Det viktigaste är att inte hitta på nya grejer veckan innan. Om man skaffar ny utrustning eller provar nya energiprodukter ska man göra det redan nu så att man inte ödslar tid och kraft på klockfunktioner eller skoskav. Eller en strejkande mage. Läs gärna mer om löparmage här.

Lycka till allihop!

Goteborgsvarvet Varva upp

1 kommentar