Fick smak för Gondolen igår

Med härliga vänner som dessutom är kollegor och som förstår och garvar åt samma funderingar som jag själv, en flaska god champagne, galet god mat och en fantastisk försommarkväll med hela Stockholm som fond – kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det.
Igår hade jag och tre andra frilansande matnördar en fantastiskt trevlig kväll på Gondolen.
Titta, njut och försök föreställa dig smakerna!

20130531-184803.jpg

20130531-184824.jpg

20130531-184901.jpg

20130531-184922.jpg
Vi delade på 6 portioner av olika förrätter och fick en fin mix av fisk- och skaldjursrätter, kyckling, lamm och parmaskinka. Och fantastisk vit sparris med parmesancreme.
Därefter tog vi in fyra olika desserter och ställde dem i mitten av bordet; Fantastiskt goda smaker i form av inkokt rabarber med vaniljmousse och citronsorbet, citrontarte, päronganache på en botten av chokladbrownie och med lingon som tillbehör, plus en crème brule med hjortron.
Och jag kom en bit närmare himlen.