Föreläsningar och workshops kring smarta val i vardagen

Den här veckan har jag föreläst och lett workshops för att inspirera kring livsstil och hälsosamma vanor som minskar vardagsstressen. Med smarta val i vardagen blir det lättare att få i sig mer näring och mat som ger energi och hälsa. Många har dåligt samvete kring vad de äter och jag vill visa att hälsosam mat kan vara snabblagad, god, vacker och väldigt prisvärd. Att välja mjukt fett och lägga till mer grönt är enkla steg som ger väldigt kraftfulla förbättringar vad gäller kosten.

Jag vill att fler ska upptäcka att det kan vara enkelt att hitta en bra balans som gör att man både kan känna mer glädje och njuta mer av livet.

En balans mellan näring, njutning, lagom utmanande utmaningar och återhämtning gör att man presterar bättre och håller sig frisk. Och har kul på vägen.