Friskvårdspodden – om att leva vidare

För Carolina Molse var träning och löpning ett sätt att överleva medan hennes dotter var svårt sjuk i cancer, och ett sätt att hantera sorgen när hon gick bort, bara sex år gammal. Till slut insåg Carolina att kroppen inte klarade mer fysiska utmaningar, hon behövde något annat för att återhämta sig och låta känslorna komma ikapp istället för att fortsätta springa ifrån dem.

Lyssna på Carolinas berättelse och ta del av vårt samtal om sorg, drivkrafter och balans, och om att leva vidare genom den värsta mardrömmen de flesta föräldrar kan tänka sig.

Länk till avsnittet.

Carolinas berättelse finns också som bok‚ ”Sagan om Anna” säljs via hemsidan www.carolinamolse.se. Nyutgåvan ”Med oss någon annanstans” finns som tryckt bok och som ljudbok i bokhandeln och via Adlibris och Bokus. Den innehåller även ett nyskrivet kapitel – fem år senare.

– Det är en bok om sjukdom, hopp, liv och död och om en verklighet som få känner till. Men det är också en bok om den vackraste av gåvor, allt det vår Anna representerade och hur vi försöker leva i förhållande till det som har drabbat oss, säger Carolina Molse.

– Tanken att skriva om Anna kom tidigt, nästan direkt, och för mig var det viktigt att ha detaljerna i färskt minne, jag var rädd att minnena skulle förvanskas. Boken är också skriven till mina två döttrar i livet, som har förlorat en älskad syster och bästa vän, och till deras lillebror. Anna efterlämnar ett tomrum som aldrig går att fylla.