Anki Sundin tillbaka i Friskvårdspodden

Den här veckan har vi besök av Anki Sundin, nutritionist som jobbar på LRF Mjölk.

Anki Sundin är ett känt ansikte i kost-och-träningskretsar och har bland annat utbildat många kostrådgivare och skrivit ett antal böcker. Hon gästade oss tidigare i höst men ljudkvaliteten blev inte så bra den gången, därför ville vi be henne komma tillbaka och dela med sig av sina tankar och sin kunskap.

Vi diskuterar kring trender, beteenden, hållbarhet, matvanor och träning utifrån ett helhetsperspektiv. Vi låter Anki svara på en massa kluriga frågor om mat och näring, och passar även på att slå hål på en del myter om mjölk, gluten, kolhydrater och andra aktuella snackisar.

Här kan du lyssna på veckans avsnitt, via iTunes eller via Soundcloud.

Bild lånad från AnkiSundin.se