Friskvårdspodden om mute-hygien och digital business

Den här veckan går vi vidare med våra bästa tips för att hålla igång oss själva och vår business i dessa tuffa och annorlunda tider. Kajsa tipsar om hur du skapar lyckade digitala möten – missa inte det!

Vår nya vardag handlar inte bara om handhygien, vi behöver även sköta vår mute-hygien. Lyssna på veckans avsnitt om du vill veta mer – du hittar det via Soundcloud och iTunes, precis som  vanligt.

Vi pratar även om Pep-rapporten som Emma från Generation Pep nämnde när hon var gäst hos oss. Generation Pep har kartlagt vanorna hos barn och ungdomar och tyvärr går trenden inte åt rätt håll. Bara 14% når målen när det gäller fysisk aktivitet och bra matvanor. Vi vuxna är ju barnens förebilder – viktigt att vi visar vägen och tar cykeln eller  promenerar när det är möjligt. Träning och rörelse måste ju inte vara i organiserad form!

Lyssna gärna på några avsnitt om sambanden mellan fysisk rörelse och hjärnan. Tidigare gäster inom ämnet är till exempel Anders Hansen, tjejerna från Hjärnberikad och om puls för lärande med Lotta Lekander och Jonas Forsberg som är rektorer på Jättestensskolan i Göteborg.