2010 in review

Min blogg har nu varit igång i tre månader. Det är väldigt kul att blogga, här får jag utrymme att kommentera alla tokigheter och kloka synpunkter kring mat och hälsa. Och även om det inte syns här så får jag många kommentarer via min Facebooksida och via mail.

Det finns så oändligt många aspekter kring mat och ätande, träning och prestation. Jag hoppas att jag med min blogg kan vara någon slags motvikt till allt som skrivs för att sälja lösnummer eller nya böcker. Helt vanlig mat, helt enkelt. Med sunt förnuft kommer man långt. Och om man bara är konsekvent så behöver man inte vara särskilt extrem. Varken när det gäller träning eller matvanor.

Idag fick jag en summering av WordPress, med lite statistik och siffror om bloggen. Under tre månader har jag gjort ca 60 inlägg och laddat upp lika många bilder. WordPress bedömer att detta är en ”frisk” blogg:

Healthy blog!
The Blog-Health-o-Meter™ reads This blog is doing awesome!

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Crunchy numbers

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 2,000 times in 2010. That’s about 5 full 747s.

The busiest day of the year was December 2nd with 61 views. The most popular post that day was Mjölk smartaste drycken.

2010 års mest populära blogginlägg

–  hela listan! ; )

Mjölk smartaste drycken December 2010

Kajsa Asp Jonson bloggar September 2010

Laddar för New York City Marathon November 2010

Kost för gravida – på Facebook November 2010

Höstens hälsohot – för lite D-vitamin October 2010