Val och vikt

Så här i början av januari är det väldigt många som tänker lite extra på sin hälsa. Och på sin vikt.

De flesta vuxna svenskar ökar något kilo om året och det är alltså ganska ”normalt” att väga 20 kg mer i femtioårsåldern än man gjorde när man var trettio. Det finns många olika anledningar till varför man går upp i vikt. För att komma fram till varför – och vad man behöver ändra på i sin livsstil – får man vara lite av en detektiv. Läs mer i min artikel på Apotek Hjärtat.

Imorgon får du veta mer om sunda matvanor och bra livsmedelsval.

Även om jag är en motståndare till nyårslöften så kan jag väl erkänna att det finns ett visst mått av nystartskänsla även hos mig. Jag tog årets första löprunda igår, med broddar, mössa och vantar. Jag var ute vid tretiden i vintersolen – rena ljusterapin!

1 kommentar