I dagens GP


GöteborgsPostens förstasida pryds idag av en bild av mig  ; )

Veckans läsarfråga handlar om hur man ska göra om man får ont i knäna när man löptränar. Och hur man förebygger benhinneinflammation. Jag är ju inte någon expert på idrottsskador, så jag har tagit viss hjälp av min egen sjukgymnast och PT, Marie Larsson. För att undvika skador gäller som alltid att ha rätt teknik, rätt skor, och att inte trappa upp träningen för snabbt.

Ironiskt nog blev jag själv skadad på intervallträningen igår. Kände redan under uppvärmningen att det inte var riktigt som det skulle i baksidan av vänster lår/rumpa. Men jag är så idiotiskt envis att jag genomförde passet ändå. Och idag har jag JÄTTEONT. Så dumt.

Så om det inte blir väldigt mycket bättre på ett mirakulöst sätt under veckan måste jag rucka på principerna och göra om träningsupplägget. Verkar inte bli något långpass på torsdag i alla fall. J-la skit.