Snabb snabbare snabbast ; )

Med dom här på fötterna kan det ju inte gå annat än snabbt.

Känner att jag ligger på gränsen för vad kroppen klarar av, mitt träningsschema är precis på rätt nivå för mig, det är precis rätt balans mellan träning och vila. Men också oerhört viktigt att göra allt för att ge kroppen de bästa förutsättningarna för återhämtning; vätska, protein och kolhydrater. Och vila. Jag känner direkt om jag slarvar med kosten. Blir mer sliten och tappar träningslusten.

Mitt största problem är att jag har svårt att springa tillräckligt sakta. Trivs bäst i 4:30-4:45-tempo men där orkar jag inte ligga speciellt länge. Det känns lagom för max 7-8 km, men jag ska ju springa betydligt längre än så.

Imorgon blir det intervall i Slottsskogen igen. Vi ska springa 800 metersintervall på bana. Pust.

Och den 9 maj kommer min idol och tränar med oss; Malin Ewerlöf Krepp. Hon är så oerhört duktig och rutinerad löpare. Och en väldigt varm och trevlig och ödmjuk person. Och hon vann Stockholm Maraton samma år som hon fött sitt tredje barn. Respekt.

1 kommentar

Med Malin i åtanke så känns det inte helt omöjligt för mig att springa Gbg-varvet ändå…har jag bara fött så springer jag med barnvagnen…;) hehe