På spaning efter bra lunch

Fortsätter mitt sökande efter bra lunchställen – många beskyller lunchrestaurangerna för sin ohälsa, men jag tycker inte att det är speciellt svårt att hitta bra lunchställen på stan.

Idag provade jag COOPs Krav-restaurang på Avenyn. Åt en jättegod sallad med ugnsbakad och rökt lax, beströdd med pumpafrån och rosépeppar, grillad morot, squash, sparris, gul paprika och rödlök, plus quinoa och bulgur. Och jag valde en parmesandressing med basilika till.

Hade gärna sett mer av de färska grönsakerna, och det blir ett litet minus för att det bara fanns vitt bröd som tillbehör. Och lite knasigt att sitta mitt ibland mathyllorna och äta. Men det var kanongott, fräscht och prisvärt. 65 spänn kostade kalaset.

2 kommentarer

Hej! Vad kul att du käkade på Avenyn!
Kan hålla med om att det kan vara lite knepigt att sitta mellan hyllorna, men priset är ju bra för att vara mitt i stan!

Jonas/ Konsumentföreningen Väst