Raw food godis

Renée Voltaire kom in i mitt liv för snart tjugo år sedan. Då var det med Systrarna Voltaires Kokbok. Jag tror jag har lagat varenda recept i den boken. Och vissa har jag lagat mååånga gånger. Jag hade många roliga tjejmiddagar under mitten/slutet av 90-talet med den boken som bas. Alltid lika lyckat.

Nu gör Renée Voltaire mest en massa olika roliga livsmedel, även ”nyttigt” godis.
Jag provade Lovely Lakrits och Härliga hallonremmar.

Hallonremmarna är gjorda av torkad frukt; banan, aprikos och hallon. Helt okej, och i ett bra format att stoppa i väskan som reservsnacks – de är helt platta.

Och lakritsen, den var faktiskt Lovely. Den tog slut direkt :)
Väldigt populär hos alla familjemedlemmar (även syrrans lilla hund).

Men hallå – priset?!!
Lakritsen 29,90 för 100 gram.
Hallonremmarna kostade 39,90 för två remmar. Visserligen handgjorda, ekologiska och upphettade till max 47 grader – det kanske är argument som vissa exklusiva konsumenter går igång på, men det blir ändå svårt att konkurrera med annat godis.