1 år i bloggosfären!

Idag blir det 1-årskalas. Det är precis ett år sedan jag startade min blogg. Det har blivit nästan 220 inlägg, i genomsnitt drygt fyra per vecka. Inte trodde väl jag att jag skulle ha SÅ mycket att säga…

Bloggandet är verkligen ett roligt sätt att jobba. Jag gillar det snabba och att man direkt kan vara ute med sin kommentar eller åsikt om saker som händer i mat- och hälsovärlden, och det gör det ju ofta. Otroligt hur mycket som skrivs om dessa ämnen – och i alla tänkbara kanaler.

Bloggen och hemsidan fungerar som ett slags skyltfönster. Här kan jag i lättsamma former visa vad jag står för och hur jag skriver, och det funkar fint när det gäller att hitta nya kunder – eller rättare sagt; Kunderna hittar mig.

Om du vill läsa om hur det hela började, läs här!

Idag blir det champagne som fredagsmys  ;)