Grab’n’go + LCHF = bisarr produktutveckling

Det finns tydligen inga gränser för utbudet av hushållsnära tjänster. ICA har nu börjat sälja tjänsten ÄGGKOKNING. ; )

Okej, det kan tyckas helt bisarrt att vi svenskar har blivit så bekväma av oss att vi inte ens kan koka ägg längre. Men all heder åt ICA som vågar sig på denna nya produkt i sitt sortiment.

Vi får den produktutveckling vi förtjänar och handlarna är inte sena att hänga på trender:

Grab’n’go + lågkolhydratsdieter = färdigkokta skalade ägg med tillhörande saltpåse

När jag var i USA för tre år sedan fanns det både kokta och vändstekta ägg att köpa, färdiglagat och klart. Varför ska man slita på kastrullerna man har hemma i köket när man kan köpa allt – till och med frukostägget – färdiglagat?

Inte konsigt att barnen tror att fiskar är fyrkantiga, stelfrusna och ryggradslösa.

7 kommentarer

det är väl inte i första hand tänkta att använda hemma (gissar jag med ledning av saltet) utan till lunch t.ex. om man inte hinner äta ute eller hunnit fixa sig lunchlåda, låter väl utmärkt, om man vill plocka ihop sin sallad själv, eller så.

Ja, ett par ägg är ju bättre än mycket annan snabbmat. Men jag blir lite förvånad ändå. Att man inte ens ska skala dem själv…
Och ofta är det ju mycket miljöaspekter och ekonomiska argument i matdiskussionerna.

Här tar man bort äggets egna förpackning och sätter dit en annan. Lite onödigt, tycker jag.
Och 14 spänn för två ägg!?

Och du har inte köpt en färdigbredd baguette? Att folket har blivit så lata att inte ens orka göra sina egna onyttiga mackor??
Ägg är ju fantastiskt bra service!! 14 spänn för 2 ägg är ju iaf fullproppad med bra fett och vitaminer, men 40-50 spänn för en baguette fullproppad med skräp, ett antal e-ämnen och massor av mjöl är helt sjukt:)