Heldag på Sankt Jörgen

Efter en galet hektisk höst är det dags för en dag av återhämtning, fysisk urladdning, massage, underbart god och fräsch mat, och ett mycket inspirerande möte. Till och med utomhus var det lugnt idag. En nästan bedövande dimma som bäddade in hela Sankt Jörgen i ett gråvitt hölje.

Det började bra – möttes kl 9 på morgonen av en fantastisk fikabuffé. Och då menar jag inte sju sorters kakor, utan goda fräscha mackor, dignande fruktfat och ett krispigt utbud av grönsaksstavar med dip. Perfekt!

Förmiddagen tillbringade jag i loungen. Lugn och mysig musik, brun ryamatta, dämpad belysning och gott kaffe. Skrev offerter, läste korrektur, gjorde en telefonintervju och laddade för dagens träningspass.

Vid 12 körde jag dubbelpass med spinning och core. Väldigt tufft, särskilt när mat-och-sovklockan är inställd på lunch.
En snabb dusch och en vitaminsmoothie med hallon, ingefära och naturell yoghurt. Sen direkt iväg till en helkroppsmassage – det är mycket som ska hinnas med när man är på SPA…

Massagen var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Jag hade beställt en idrottsanpassad helkroppsmassage, och speciellt bett om att inte få en Mjukis, men det var väldigt mycket fokus på min hals, ansikte och hårbotten. Kanske var det där det behövdes, men som sagt – inte riktigt vad jag hade tänkt mig.

Sen mötte jag mina konferensdeltagare Karina och Susanne och vi käkade lunch i våra badrockar. Konferensen gick ut på att summera våra erfarenheter och diskutera hur vi ska gå vidare med vårt koncept Möte med mål.
Maten var jättefräsch och kändes väldigt hälsosam; Raw Food lasagne, grönsakssoppa med anis, ugnsstekt kycklingfilé
Gott bröd, färskost och goda såser
Melon med chili och granatäpple, Avokado o bönsallad mm.
Och till slut en Choklad- och avokadotryffel (som nog var helt osötad – inte särskilt god…)

Hur som helst så gick vi väldigt mycket gjort under eftermiddagen. När kroppen mår bra och blodflödet är i full gång, man trivs med miljön och människorna, och man inte blir störd av internet och telefoner – då blir man väldigt kreativ och får många goda idéer – härligt på alla sätt. Snacka om att ladda batterierna!

Frukostbuffé resp Mellanmålsmonter. Smarrigt!