Positiv feedback ger ny energi!

Idag när jag öppnade datorn kom det ett mail som gjorde mig så himla glad.

Jag följer din blogg med glädje och stor behållning. Jag måste säga att jag tycker att du är grym, helt fenomenal och strålande fantastisk när det gäller bloggande. Du skriver lättsamt och initierat samtidigt. Du har snygga bilder, du plockar upp vardagshändelser som du kommenterar och du lyckas namndroppa ett och annat uppdrag samtidigt som det känns helt naturligt. Du är i sanning en förebild för mig.

Mailet kom från en annan göteborgsföretagare, som jag har träffat i lite olika nätverkssammanhang, tagit någon lunch med och hört föreläsa ett par gånger. Vi känner inte varandra jätteväl, men våra vägar korsas lite då och då – vilket är väldigt trevligt.

Det värmer verkligen att få så fin feedback. Jag blir stolt och glad och nästan lite rörd. Och får massor av energi för att jobba effektivt, och med glädje och lust även idag. Tack!

Om man har något positivt att säga så ska man säga det, då tror jag att världen blir en lite härligare plats att vara på – så inledde jag ett tal till min granne som fyllde 40 förra lördagen. Det är härligt att få beröm – några väl valda ord blir som den finaste julklapp.

I vår stressiga vardag är det lätt att glömma bort att se det positiva och vara lyhörd för människorna runtomkring. Säg något snällt till någon idag, du också. Det kan ge helt oväntade resultat!

Ha en glad Luciadag!