Torsten Jansson inspirerar

Dags för läsarfråga i GP igen. Den här gången om mat och träning för en som vill bli gravid. Flera intressanta studier har nyligen publicerats, en som visar att redan vid två glas vin i veckan ökar missfallsrisken med 50 procent. Och en om att män som äter mycket fett har 30 procent färre levande spermier.

Och bredvid, på Hälsa-redaktionens huvudartikel. Torsten. Första gången jag såg honom tänkte jag att han nog inte skulle få leva så många år till, och det skulle ju vara tråkigt. Nu är han min idol.

Vilken fantastisk förebild han är, superentreprenören Torsten Jansson. Genom att röra sig mer och göra lite mer medvetna val i kostvanorna har han snart gått ner 60 kg under ett år. Ett grymt bra exempel på att det går att få väldigt fina resultat med vanlig mat och sunda träningsvanor, och att det aldrig är för sent att börja.