Dagens Middagstips

Testar idag Arla Kökets Thai panna med het chili och ingefära. Hade kycklingfiléer i frysen och ett ledset blomkålshuvud i kylen. Tinade kycklingfiléerna i vattenbad, det går snabbt och man slipper konstiga torra hörn som det kan bli om man tinar dem i micron.

Blomkål är himla gott i thaimat och indiskt, tycker jag. La i lite squash också, mest för färgens skull.
Jasminris till såklart, den smaken måste man bara ha tillsammans med den röda chilin och ingefäran.

Måste säga att det här var överraskande gott! Lagom hetta och god balans i smakerna.
Som hämtmat från ett bra thaicorner. :)

20120424-183008.jpg
Visst, det är väl jättebra om man orkar köpa hem alla ingredienser till kryddpastan och kokar såsen från grunden. Men det här är ett väldigt gott och snabblagat alternativ. För den som inte lagar Thai flera gånger i veckan är det prisvärt, och man slipper alla små burkar som blir stående i skåpen.