Jag är veckans akademiker

Under den här veckan kommer jag att twittra som veckans akademiker.

SACO har ett spännande twitterprojekt där tio akademiker har valts ut för att twittra under en vecka.

Jag kommer att kvittra om livet som egenföretagare, entreprenör och småbarnsmamma. Aktuella händelser i världen och i min närhet, främst kring hälsa. Och det blir nog en och annan kommentar om mat också.

Det blir kul att twittra i lite större omfattning. Mitt Twitternätverk har hittills varit ganska begränsat och jag har inte lagt så jättemycket energi på Twitter. I mina mörkaste stunder har det känns som att man skickar ut ett sms rakt ut i luften, och hoppas att någon ska stå där med en håv och råka fånga det. I och med det här projektet får twittret ett nytt och större sammanhang, det ska bli väldigt spännande att se vad det kan leda till. Redan innan jag ens har börjat har det trillat in flera nya följare varje dag. Kul!

Välkommna att följa mig på @akademikerliv / Veckans akademiker under v 18!